Blog Article

Lionel Messi och Cristiano Ronaldo

Posted by seddfck8d

Lionel Messi och Cristiano RonaldoFotbollströjor Barn, Fotbollskläder, Fotballdrakter Barn, Fodboldtrøjer Børn

jämförelserna fortsätter fotbollströjor med eget namn på ryggen forum för säsongen 2020/21

Lionel Messi och Cristiano Ronaldo före matchen, Zlatan Ibrahimovic och Henrik Larsson efteråt. Jämförelserna fortsätter att stackas upp för Erling Haaland.

Borussia Dortmund-anfallaren gjorde 19 mål på 20 matcher i kalenderåret när han gjorde två mål i Norges 5-1-seger i Nordirland på måndag kväll.

Den första var en sublim sidefotad finish från områdets kant, den andra en klinisk första gångsansträngning som böjde sig bortom en hjälplös Bailey Peacock-Farrell.

fotbollströjor barn

Innan matchen hade Norge tränare Lars Lagerback sagt att Haaland har potential att vara lika bra som Messi och Ronaldo.

fotbollskläder

Och efter att ha bevittnat Haalands produktivitet framför målet en gång till på Windsor Park lade Lagerback till de svenska anfallarna Larsson och Ibrahimovic på listan.

fotballdrakter barn

Efter hans dubbel i Belfast blev Haaland ödmjuk av de höga jämförelser som hans tränare gjorde.

Fodboldtrøjer Børn

Efter att ha gått med i Dortmund från RB Salzburg tidigare i år funderar inte 20-åringen på sitt nästa drag, men den Leeds-födda framspelaren är fortfarande öppen för ett Premier League-drag i framtiden.

Han är också angelägen om att se Leeds 'Premier League återvända till Liverpool, live på Sky Sports på lördag, som kommer 16 år efter deras senaste toppnivåmatch och 20 år sedan hans far, Alf-Inge Haaland, dök upp i Yorkshire klubb.

Ytterligare ett år, ytterligare 50 000 £ jackpott på linjen. Sky Sports Fantasy Football återvänder för säsongen 2020/21.


Number of views: 1150

Comments

Log in to post a comment on this blog post.