Blog Article

ladda ner ett antal spelare

Posted by seddfck8d

fotbollströjor

ladda ner ett antal spelare


Mason Mount och Ross BarkleyKroatien Tröja, Spanien Tröja, Ukraina Tröja, England Tröja

bakayoko faller i den fotbollströjor tradera behöver extra pengar

Chelsea genomför en trupprevision i sommar med chefen Frank Lampard som förväntas ladda ner ett antal spelare som anses vara överskottskrav.

Bakayoko faller i den kategorin, med blues redan välfyllda i centrala mittfältet tack vare närvaron av N 'Golo Kante, Jorginho, Mateo Kovacic, Billy Gilmour, Ruben Loftus-Cheek, Mason Mount och Ross Barkley.

26-åringen tillbringade förra säsongen på lån hos den tidigare klubben Monaco och uppmärksammades enligt uppmärksamhet från Paris Saint-Germain tidigare i sommar, men han ser nu ut att återvända till Italien.

Kroatien tröja

Han gjorde 43 framträdanden i alla tävlingar under Antonio Conte under sin debut säsong på Stamford Bridge, men lyckades inte konsekvent imponera.

spanien tröja

Bakayoko lånades därefter ut till AC Milan och började återuppbygga sitt rykte, medan en annan tillfällig besvärjelse i Monaco förra mandatperioden har sett hans aktie stiga ytterligare.

ukraina tröja

Chelsea är angelägna om att sälja Bakayoko direkt och lägga pengarna till sin transferkatt i sommar, men Blues kan tvingas acceptera löftet om en permanent affär nästa år på grund av den ekonomiska inverkan av koronaviruskrisen.

england tröja

Michy Batshuayi och Emerson Palmieri är också inställda på två ledigheter i sommar medan Kante och Jorginho också har kopplats till flyttningar om klubben i västra London behöver extra pengar.

Goedkope SL Benfica Keeper shirt

nouveau officiel Maillot De Everton

Art Craft Supplies

manchester united Fodboldtrøje

nueva Camiseta Primera Noruega

Number of views: 536

Comments

Log in to post a comment on this blog post.