Blog Article

Belgien Tröja

Posted by seddfck8d

fotbollströjor

borde fira och vad framtiden


United anses ha varit en av drivkrafterna bakomBelgien Tröja, Ukraina Tröja, Kroatien Tröja, Wales Tröja

united anses ha varit en av designa egna fotbollströjor monumental 48 timmar

Joel Glazer har ursäktat 'utan förbehåll' i ett öppet brev till alla Manchester United-fans för 'oron' som orsakats av klubbens engagemang i Super League.

United anses ha varit en av drivkrafterna bakom tävlingen, som kollapsade på tisdag kväll efter ett enhetligt skrik av ogillande från anhängare, styrande organ och regeringen.

Glazer, som avslöjades som Super League vice ordförande när bombmeddelandet gjordes på söndag, erkänner att han och resten av Uniteds 'ägare' har gjort fel 'och är nu fokuserade på att gottgöra.

belgien tröja

Tidigare United-kapten Gary Neville sa till Sky Sports att Glazers inte hör hemma hos Manchester United längre, eftersom han reagerade på nyheten om Ed Woodwards avgång på tisdag kväll.

ukraina tröja

Manchester United Supporters Trust svarade på Glazers ursäkt genom att kräva att hans familj 'börja överlåta äganderätten till de verkliga anhängarna av vår klubb'.

Kroatien tröja

Manchester Citys verkställande direktör Ferran Soriano har skrivit till klubbens anhängare för att be om ursäkt för deras deltagande i European Super League-förslag.

wales tröja

Den tidigare Manchester United-mittfältaren Nicky Butt säger att de som är inblandade i planerna för att skapa en utbrytande europeisk Super League visade det 'värsta fallet av mobbning'.

I en podcast-special får Jasper Taylor sällskap av Gerard Brand och Ron Walker för att diskutera den snabba upplösningen av den utbrytande europeiska Super League.

Panelen diskuterar varför fotboll är mer än bara en affärs- eller underhållningssport, hur det här var en fan-seger vi borde fira och vad framtiden kommer för fotboll.

Vi hör också från Gary Neville, Jamie Carragher, Kaveh Solhekol och Bryan Swanson på ytterligare en monumental 48 timmar.

fotbollströjor

Køb Fodboldtrøjer

Fodboldtrøjer Med Tryk

Maglie Calcio Poco Prezzo

voetbalshirts

Number of views: 1592

Comments

Log in to post a comment on this blog post.